Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відбувся ІІ Чемпіонат Боратинської громади зі спортивного орієнтування (ФОТО)

За підсумками змагань переможці та призери у своїх вікових групах отримали медалі та дипломи Боратинської сільської ради.

Боратинська ОТГ

Відбувся ІІ Чемпіонат Боратинської громади зі спортивного орієнтування (ФОТО)

27 жовтня у селі Промінь відбувся ІІ Відкритий Чемпіонат Боратинської громади зі спортивного орієнтування. На старти у семи вікових групах вийшло майже 190 спортсменів з Луцька, Ковеля, Калуша Івано-Франківської області, Старовижівської та Копачівської громад Рожищенського району, села Коршів Луцького району

 Боратинську громаду на змаганнях представляли 45 спортсменів з Баєва, Боратина та Променя. Боротьба за першість відбувалася надзвичайно напружено і цікаво, незважаючи на те, що дистанції були прокладені в межах населеного пункту. З результатами змагань можна ознайомитися у протоколі.

Найстарший учасник змагань, досвідчений спортсмен, 65-річний Борис Третєвич, як своєрідну передачу естафети поколінь, подарував свій компас проміньчанці Дарині Казаковій, яка на цих змаганнях святкувала перемогу серед наймолодших дівчат.

За підсумками змагань переможці та призери у своїх вікових групах отримали медалі та дипломи Боратинської сільської ради. Найстарший учасник змагань, досвідчений спортсмен, 65-річний Борис Третєвич, як своєрідну передачу естафети поколінь, подарував свій компас проміньчанці Дарині Казаковій, яка на цих змаганнях святкувала перемогу серед наймолодших дівчат.

 

Захід, який став справжнім святом для любителів спортивного орієнтування, відбувся завдяки злагодженим діям активістів громади та суддівської колегії на чолі з депутатом Боратинської сільської ради, головним суддею змагань, Володимиром Казаковим.

Спортивні змагання відбулися за підтримки сільського голови Сергія Яручика, депутата обласної ради, нашого земляка Юрія Цейка, в.о. старости Вікторії Косарук, директора місцевої школи Антоніни Демчук.

Велику допомогу у проведенні заходу надали Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства та Луцька федерація спортивного орієнтування, особисто Тарас Мельник та Ігор Мальчик. Дякуємо усім, хто долучився до організації такої чудової спортивної події.

 

Анонс. 29 та 30 жовтня юні орієнтувальники громади з Боратина та Променя візьмуть участь у ХІХ обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» які відбудуться в лісових масивах Володимир-Волинського та Ківерцівського районів.

 
Telegram Channel