Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі відкрили пам'ятник загиблим захисникам

Ініціаторами його спорудження стали ветерани АТО, взявши на себе основну частину робіт.

Ковельська міська рада

У Ковелі відкрили пам'ятник загиблим захисникам

На території Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні встановили пам’ятний знак на вшанування загиблих захисників України

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Ініціаторами його спорудження стали ветерани АТО, взявши на себе основну частину робіт. Ця ідея була підтримана міською владою, спілкою АТО, керівництвом ліцею.

На урочистій церемонії відкриття перший заступник начальника ліцею Віталій Боснюк привітав колектив та запрошених гостей з визначним днем в історії навчального закладу. Він наголосив, що для кожного є обов’язком берегти пам’ять свого народу, робити все для того, щоб гідно нести звання українця. На його переконання, знак буде нагадувати ліцеїстам про Героїв, які боролись за майбутнє держави, надихати вихованців продовжувати їх справу.

Ініціаторами його спорудження стали ветерани АТО, взявши на себе основну частину робіт.

Від учасників АТО слово мав голова ГО «Спілка ветеранів та волонтерів АТО» Леонід Хвещук, який особисто попрацював не один день на спорудженні пам’ятного знака.

«Нині наша держава героїчно відстоює свою свободу і незалежність. Кращі сини і доньки України надійно боронять нашу землю на Донбасі. А ви, шановні ліцеїсти, робите цю справу в стінах свого навчального закладу. Тож бережіть пам’ять про наших Героїв, славних українців сьогодення», – сказав Леонід Хвещук,.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих на Майдані та Сході України захисників, які віддали своє життя за Батьківщину.

Telegram Channel