Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині через пожежу в гаражі ледь не згоріла хата

Причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють експерти.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

На Рівненщині через пожежу в гаражі ледь не згоріла хата

Лихо трапилося вчора у селищі Клевань-2 Рівненського району

Про пожежу жителі повідомили рятувальників. До місця виклику негайно було направлено чергові відділення рятувальників 2-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також відділення рятувальників пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області. Бійці ДСНС встановили, що горить господарча будівля-гараж (цегляна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 14х5м).

Вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі, електропобутові речі, запчастини до автомобіля «ЗіЛ-130», речі домашнього вжитку та пошкоджено кабіну вантажного автомобіля «Mercedes-Benz 2219».

Існувала реальна загроза перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок та вантажний автомобіль. На ліквідацію пожежі вогнеборці відразу ж подали вогнегасячи засоби.  О 20:02 пожежу було локалізовано, а о 21:42 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. 

Вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі, електропобутові речі, запчастини до автомобіля «ЗіЛ-130», речі домашнього вжитку та пошкоджено кабіну вантажного автомобіля «Mercedes-Benz 2219». Врятовано житловий будинок. 

До ліквідації пожежі було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel