Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині змагалися ті, хто сильний духом (Фото)

Змагалися люди різного віку, і молоді, й літні.

Світлана ЩУР

На Волині змагалися ті, хто сильний духом (Фото)

У селищі Голоби Ковельського району нещодавно відбувся ІV відкритий спортивний фестиваль «Перемагай себе»

Гостей зустрічали на подвір»ї місцевої опорної школи, що є гордістю Голобської громади. Організатори заздалегідь подбали, щоб усім учасникам фестивалю було зручно, комфортно: візочникам забезпечили доступ у спортзал, тир; тим, хто хотів зігрітися, пропонували чай. Захід привернув увагу не тільки людей з інвалідністю з Ковельщини, а й з усієї Волині. Велика команда прибула на фестиваль із Золочева, що на Львівщині.

– Учасники мірялися силами у 7 видах спорту: баскет, бочча, дартс, кеглі, крокет, стрільба з пневматичної гвинтівки і портативного лука. Була дуже гарна атмосфера, у всіх був бойовий настрій. Успішно виступили наші земляки з інвалідністю, яких згуртував у громадську організацію, залучив до активного життя Володимир Кравчук. Змагалися люди різного віку, і молоді, й літні. Більшість — не вперше. Наприклад, Олександр Барбарук із села Погіньки має досвід участі навіть у міжнародних змаганнях з бочча, – розповіла головний суддя Наталія Митюк.

Учасники мірялися силами у 7 видах спорту: баскет, бочча, дартс, кеглі, крокет, стрільба з пневматичної гвинтівки і портативного лука. 

Вчителі та старшокласники Голобської опорної школи цього дня були у якості волонтерів. Привітали учасників фестивалю, який проходив у Голобах уже вчетверте, вручили нагороди переможцям заступник голови Волинської обласної Ради Роман Карпюк, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, депутат обласної ради Віктор Козак, очільник Голобської ОТГ Сергій Гарбарук, а пораділи за людей, які сильні духом, усі присутні.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel