Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П'яний водій «відправив» двох рівненських патрульних до лікарні

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

П'яний водій «відправив» двох рівненських патрульних до лікарні

Вчора, першого листопада, о 14:27 водій автомобіля «Volkswagen Passat», 37-річний рівнянин, врізався припаркований біля узбіччя службовий автомобіль патрульної поліції, екіпаж якого знаходився у салоні авто

У результаті ДТП двоє патрульних госпіталізовані у нейрохірургічне відділення. У 35-річної поліцейської медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, а у 33-річного поліцейського закриту черепно-мозкову травму та забій кульшового суглобу.

Із забійною раною голови, струсом головного мозку та запахом алкоголю до лікарні доставили і 37-річного рівнянина, який був за кермом автомобіля «Volkswagen Passat».

Із забійною раною голови, струсом головного мозку та запахом алкоголю до лікарні доставили і 37-річного рівнянина, який був за кермом автомобіля «Volkswagen Passat». Чоловік відмовився від проходження освідування на стан сп’яніння, тож у нього були відібрані зразки крові. Після надання необхідної медичної допомоги його відпустили. 

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel