Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцьку на Залізничному вокзалі «флешмобив» оркестр Національної гвардії

Таке вітання запам'ятається надовго.

Фото військової частини 1141 Національної гвардії України.

У Луцьку на Залізничному вокзалі «флешмобив» оркестр Національної гвардії

Військовий оркестр військової частини 1141 Національної гвардії України флешмобом привітав працівників залізничної станції «Луцьк» з професіональним святом

 

 

Про цей йдеться на сторінці нацгвардійців у Фейсбуці.
«4 листопада в Україні традиційно святкують День залізничника. Зазвичай працівників української залізниці вітають міські органи Державної влади та їх рідні. Та цього року до поздоровлень вирішили долучитись і нацгвардійці та привітати залізничників з професійним святом у незвичайний спосіб, - зазначається  у дописі. - Вони влаштували надзвичайний та цікавий «флешмоб» з надзвичайно гарною музикою. Працівники Укрзалізниці та гості міста були дуже вражені таким видовищним та оригінальним способом вітання».

Працівники Укрзалізниці та гості міста були дуже вражені таким видовищним та оригінальним способом вітання

«Разом з військовим оркестром до привітання працівників залізничного вокзалу долучились військовослужбовці, які, користуючись нагодою, провели агітаційну роботу та розповіли Лучанам та гостям міста про умови та переваги проходження військової служби за контрактом та безкоштовне навчання у вищих навчальних закладах Національної гвардії України».
«Сьогодні ми із задоволенням прибули щоб влаштувати оригінальне привітання для працівників Укрзалізниці. Наш військовий оркестр вже не вперше проводить такі «флешмоби», і як завжди вони неперевершені», - поділився з нами враженнями від виступу командир взводу лейтенант Віталій Пліско.

 

 

 

 

 

Telegram Channel