Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Рівненським школярам слідом за волинськими теж роздадуть світловідбиваючі жилети

Школярам роздають світловідбивні жилети, браслети і флікери, щоб були помітними на дорогах у темну пору доби.

ФОТО: РОДА

Рівненським школярам слідом за волинськими теж роздадуть світловідбиваючі жилети

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку Вєславом Мазуром і віце-консулом Мареком Запуром

Під час зустрічі сторони домовились, що цього року Рівненщина долучиться до соціального проєкту консульства РП у Луцьку «Безпечна дорога до школи». До речі, у Волинській області він діє вже другий рік. Школярам роздають світловідбивні жилети, браслети і флікери, щоб були помітними на дорогах у темну пору доби.

Спільними зусиллями зробимо дорогу дітей до школи безпечнішою.

- Для початку визначимо пілотний найменш освітлюваний район Рівненської області, - говорить голова обласної державної адміністрації Віталій Коваль. - Польські партнери подарують нам першу партію світловідбиваючих елементів для школярів. Розповсюдимо їх разом з управлінням Патрульної поліції в Рівненській області.

Потім залучимо представників соціально відповідального бізнесу до виготовлення цієї продукції у такій кількості, аби забезпечити нею всіх школярів області. Спільними зусиллями зробимо дорогу дітей до школи безпечнішою.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel