Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порошенко привітав Україну з визнанням ПЦУ Олександрійською Церквою (відео)

Без зусиль Петра Порошенка Томос був би неможливий.

ЄС.

Порошенко привітав Україну з визнанням ПЦУ Олександрійською Церквою (відео)

Визнання Православної Церкви України Олександрійським Патріархатом, який є одним з найдавніших у світі, продовжує процес становлення незалежної Української Церкви і робить її сильнішою

 Про це заявив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у своєму відеозверненні.   

Дует Путіна й Кіріла не зупинить процесу її визнання усім світовим Православ’ям після того, як на початку цього року Його Всесвятість Патріарх Варфоломій дарував нам Томос. Далі – буде.

«Хід історії – не зупинити! Незабаром після рішення Елладської Церкви Православну Церкву України визнав Олександрійський Патріархат. Це – один із давніх Патріархатів, другий після Вселенського. Ми дякуємо Олександрійській Церкві, Константинопольській Церкві-Матері, Елладській Церкві і всім, хто зробив і робить можливим впевнене становлення Української Церкви», – наголосив Петро Порошенко.

«Незалежна Православна Церква України робиться сильнішою і міцнішою. Дует Путіна й Кіріла не зупинить процесу її визнання усім світовим Православ’ям після того, як на початку цього року Його Всесвятість Патріарх Варфоломій дарував нам Томос. Далі – буде», – переконаний Петро Порошенко.

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel