Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У дачному будинку неподалік Рівного виявили мертвим молодого чоловіка

Причина пожежі та трагічної загибелі громадянина встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

У дачному будинку неподалік Рівного виявили мертвим молодого чоловіка

Учора, 12 листопада, о 15:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Нова Українка Рівненського району на дачному масиві «Західний»

На місце виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного, пожежно-рятувальну частину аварійно-рятувального спецпризначення ДСНС області, а також місцеву пожежну команду. З'ясувалося, що пожежа виникла всередині житлової будівлі розміром 6х8 метрів, цегляні стіни, крита шифером. На гасіння відразу було подано вогнегасячі засоби.

Рятувальники намагалися реанімувати чоловіка, проте не вдалося.

Співробітники ДСНС в апаратах захисту органів дихання та зору винесли з задимленої будівлі газовий балон чим запобігли можливому вибуху. Ще до приїзду вогнеборців сусіди самостійно винесли з будинку тіло господаря. Рятувальники намагалися реанімувати чоловіка, проте не вдалося. На тілі були помітні опіки.

Вогнем пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. До гасіння пожежі було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 10 чоловік особового складу рятувальників.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel