Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Головний юрист Волині прийматиме громадян у Ківерцях

ГТУЮ у Волинській області

Головний юрист Волині прийматиме громадян у Ківерцях

Валентин Кухарик консультуватиме волинян 22 листопада у районному відділі державної виконавчої служби

Відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян», з метою реалізації Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до юстиції, упорядкування роботи з питань особистого прийому громадян та на виконання пункту 1.2. доручення Міністра юстиції України і відповідно до графіка особистого виїзного прийому громадян, 22 листопада 2019 року буде здійснено особистий виїзний прийом громадян з 10.00. до 13.00 год.

Про це повідомляють у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Керівництво Головного територіального управління юстиції у Волинській області на чолі з Валентином Кухариком консультуватиме жителів у Ківерцівському районному відділі державної виконавчої служби.

Керівництво Головного територіального управління юстиції у Волинській області на чолі з Валентином Кухариком консультуватиме жителів у Ківерцівському районному відділі державної виконавчої служби за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 6.

Попередній запис за телефоном: +38(03365) 2-15-70, 3-28-24

Telegram Channel