Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
49-річний чолов'яга намагався зґвалтувати жінку просто на кладовищі

Ах ти ж сволото!

Фото: Національна поліція

49-річний чолов'яга намагався зґвалтувати жінку просто на кладовищі

І от куди котиться цей світ?!

Увечері 12 листопада на кладовищі в селі Талалаївка Ніжинського району Чернігівщини затримали 49-річного чоловіка. Він намагався зґвалтувати жінку.

Близько 18-ї зловмисник проїжджав повз зупинку громадського транспорту у Талалаївці, помітив жінку та запропонував їй підвезти до пункту призначення. Вона погодилася сісти в автомобіль до незнайомця. Спочатку водій погрожував жінці та відібрав гроші. А потім звернув з дороги у бік кладовища та напав, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, інформує Gazeta.ua.

Виявилося, що це мешканець одного із сіл району, який у звичайному житті має родину та ніколи не потрапляв у поле зору правоохоронців.

«На появу правоохоронців зловмисник явно не очікував. Він чинив опір при затриманні та травмував одного із оперативників. Виявилося, що це мешканець одного із сіл району, який у звичайному житті має родину та ніколи не потрапляв у поле зору правоохоронців. В автомобілі поліцейські знайшли маску та балаклаву, за допомогою яких чоловік намагався приховувати своє обличчя», - сказано в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальні провадження за статтями «зґвалтування», «грабіж» та «опір працівнику поліції». Зловмисникові загрожує до 6 років в'язниці.

Зараз його затримали та перевіряють на причетність до аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Telegram Channel