Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку зменшилася кількість ДТП, а в області - збільшилася

Будьте свідомими на дорозі!

facebook.com

У Луцьку зменшилася кількість ДТП, а в області - збільшилася

Про безпеку на дорогах, стан пішохідних переходів та відповідальність за порушення ПДР йшлось учора під час ефіру на місцевому каналі за участю начальника УПП у Волинській області Андрія Крутня

«Працівники патрульної поліції щодня виявляють порушення правил дорожнього руху на вулицях міста і відповідно реагують в межах своєї компетенції. Вони здійснюють ці заходи максимально ефективно: у цьому ми одні з перших в Україні», - сказав Андрій Володимирович.

За його словами, в області загалом спостерігається підвищення рівня ДТП на 6%, однак у Луцьку кількість аварій дещо знизилась. З початку року трапилось 17 випадків наїзду на неповнолітніх пішоходів, і, на жаль, одна дитина загинула в результаті цього.

З початку року трапилось 17 випадків наїзду на неповнолітніх пішоходів, і, на жаль, одна дитина загинула в результаті цього.

Під час ефіру телефонували глядачі та висловлювали свої запитання й пропозиції, які стосувались безпеки дорожнього руху: люди хвилюються через те, що водії «проскакують» на червоне світло світлофора, десь просять встановити пішохідний перехід, а десь зробити односторонній рух транспорту. Усі запитання очільник взяв до уваги та розгляне з працівниками УПП додатково.

Головне ж, на думку Андрія Крутня, – це правосвідомість усіх учасників дорожнього руху, а також інформаційний вплив на громадян.

Джерело: Патрульна поліція Волинської області
Telegram Channel