Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Майже мільйон на ліки для онкохворих юних волинян

Необхідні препарати передали для Волинського ОДТМО.

facebook/STOPCANCER.Foundation

Майже мільйон на ліки для онкохворих юних волинян

За 10 місяців благодійний Фонд «СТОПРАК» закупив ліків на суму 981 358 гривень

Необхідні препарати на суму 981358 гривень закупив за останні 10 місяців для Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання благодійний фонд «СТОПРАК».

«За це ми дуже-дуже вдячні нашим партнерам та благодійникам, які допомагають нам допомагати! Незабаром будемо розпочинати великий збір коштів на обладнення, яке є вкрай необхідним для нашого Онкогематологічного центру - інфузійні насоси.

Для маленьких пацієнтів ми купували, з-поміж іншого, такі ліки: «Емаплаг» (для відновлення рівня тромбоцитів), «Лефлоцин» (антибактеріальний засіб), «Браксон» (антибактеріальний препарат), «Юнорм» (протиблювальний засіб), «Холоксан» (антинеопластичний засіб).

За 10 місяців 2019 року благодійний Фонд «СТОПРАК» закупив та передав лікарських засобів до Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання на суму 981 358 гривень.Зокрема, для маленьких пацієнтів ми купували, з-поміж іншого, такі ліки: «Емаплаг» (для відновлення рівня тромбоцитів), «Лефлоцин» (антибактеріальний засіб), «Браксон» (антибактеріальний препарат), «Юнорм» (протиблювальний засіб), «Холоксан» (антинеопластичний засіб) тощо.

Ми дякуємо кожному, хто вирішив допомогти Фонду фінансово і підсилив таким чином нашу команду у боротьбі з дитячими онкогематологічними хворобами! Особливо цінуємо та висловлюємо вдячність нашим вже незмінним партнерам Український фонд «Благополуччя дітей«та Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland. Не менше ми вдячні і тим людям, які допомагають позитивними емоціями, передаючи дітям іграшки, книжки, «розвивайки» та інші сюрпризи! Нагадуємо, що у нас діє проєкт «Скринька хоробрості», а зовсім скоро – День святого Миколая, і діти, як і усі ми, чекають на диво», -- написала президент благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук-Коротицька на своїй сторінці у Фейсбуці.

Telegram Channel