Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Любешівчанина нагородили відзнакою волинської облдержадміністрації

Волинь-нова

Любешівчанина нагородили відзнакою волинської облдержадміністрації

Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства

Щороку,  у третю неділю листопада в Україні відзначається професійне свято агровиробників різних форм господарювання та усіх, хто причетний до галузі сільського господарства – День працівників сільського господарства. Для волинських аграріїв свято з нагоди Дня працівників сільського господарства в обласному центрі відбулося вчора, 13 листопада. В урочистих заходах взяли участь представники Любешівщини.

очесною грамотою обласної державної адміністрації за досягнуті успіхи у праці, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди професійного свята було нагороджено директора ТзОВ «Стохід Нова Агро» Любешівського району Юрія Шоломицького.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації за досягнуті успіхи у праці, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди професійного свята було нагороджено директора товариства з обмеженою відповідальністю «Стохід Нова Агро» Любешівського району Юрія Шоломицького.

Джерело: Відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та інформаційних технологій апарату районної державної адміністрації
Telegram Channel