Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Школярі зібрали 15 тисяч гривень на допомогу військовим

Гроші, які перевела на рахунок фонду школа, підуть на батареї для квадрокоптерів.

Повернись живим

Школярі зібрали 15 тисяч гривень на допомогу військовим

Нещодавно до фонду «Повернись живим» зателефонував директор Ярмолинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 і гімназія» (Хмельницька область) Володимир Постовіт. Він сказав, що учні хочуть передати гроші на фронт

Виявилося, що благочинність для дітей з цього навчального закладу – звичайна справа, йдеться на сторінці  благодійного фонду «Повернись живим».

– Ми щорічно допомагаємо нашим воїнам: продуктами, коштами, пишемо листи, – розповів пан Володимир. – У попередні роки допомагали Хмельницькому обласному госпіталю, у минулому – через волонтерів підтримували важкопоранених воїнів, які лікувалися у шпиталях Києва. А тепер вирішили передати допомогу через фонд «Повернись живим».

У жовтні діти провели в школі благодійний ярмарок. Крім того, в одному з класів є хлопець, який грає на саксофоні. Тому учні пройшлися адмінкабінетами та завдяки його грі зібрали ще 300 гривень.

Виручені благодійні кошти розподілили між фондом «Повернись живим» та дитиною зі школи, яка потребує лікування.

Гроші, які перевела на рахунок фонду школа, підуть на батареї для квадрокоптерів.

– У нас 754 учні, і всі вони – патріоти. Багато в кого батьки пройшли через війну, тому діти знають, що це таке. Питання патріотизму на часі, і ми плекаємо надію на майбутнє покоління, – говорить пан Володимир.

Гроші (15 тисяч гривень), які перевела на рахунок фонду школа, підуть на батареї для квадрокоптерів.

Ми дуже вдячні учням та їхнім батькам, а також дирекції та викладачам школи! Хлопці та дівчата, за вами – майбутнє України і ми впевнені, що воно у надійних руках!

Telegram Channel