Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку активно діє «Школа діабетиків»

Відвідувачі з радістю відвідують такі заходи.

Волинський обласний центр громадського здоров'я

У Луцьку активно діє «Школа діабетиків»

Чергове заняття у ній пройшло цими днями на базі КП «Волинський обласний центр громадського здоров’я»

Кожного місяця сюди приходять хворі, щоб виміряти рівень цукру в крові, послухати поради лікарів, обговорити свої проблеми. Запрошені спеціалісти розповідають,  як уникнути розвитку ускладнень, сповільнити їх прогресування. Ось і цього разу фахівець з фізичної реабілітації КП «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни» Юрій Гомбухонський показав присутнім ряд вправ, які потрібно  виконувати щоранку.  Завідувач відділу промоції здорового способу життя Волинського ОЦГЗ Сергій Левчук розповів про особливості харчування хворих.

Відразу ж у конференц залі можна було безкоштовно виміряти рівень цукру в крові та артеріальний тиск, отримати консультацію ендокринолога.

Голова Волинської спілки діабетиків Микола Ткачук подякував за тісну співпрацю з КП «Волинський обласний центр громадського здоров’я», за технічний супровід проведення Школи діабетиків та розповсюдження інформаційної літератури. Відразу ж у конференц залі можна було безкоштовно виміряти рівень цукру в крові та артеріальний тиск, отримати консультацію ендокринолога.

Джерело: Волинський обласний центр громадського здоров’я
Telegram Channel