Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Хлібом із Лукова смакують по всій Волині

Випікання хліба – сімейна справа

Турійська районна філія Волинського ОЦЗ

Хлібом із Лукова смакують по всій Волині

Луківські хлібобулочні та кондитерські вироби сьогодні можна придбати на прилавках магазинів Ковеля, Турійська, Старої Вижівки й інших населених пунктів. Пошановувачів продукції чимало, тож попит на луківський хліб великий. Сьогодні здається, що так було завжди, але мало хто знає історію започаткування хлібопекарні в смт Луків…

Оксана Стасюк задля створення власного бізнесу придбала напів розвалену будівлю на території колишнього військового містечка. Зробивши ремонт та купивши обладнання, у 2007 році зареєструвалася підприємцем.  У відкритті хлібопекарської справи їй допомагав батько, який на той час чимало років пропрацював у цьому напрямі: він власник пекарні в сусідньому районі. Із Турійською районною філією Волинського обласного центру зайнятості пані Оксана співпрацює від заснування власної справи. Фахівці служби допомогли їй добрати працівників на вакантні посади, а також проводили стажування на виробництві, надали компенсацію єдиного внеску. Всього за час діяльності цього невеличкого підприємства укомплектували 25 вакансій, на 5 з яких надали компенсацію ЄВ.

Тут можна навіть потримати в руках справжню рощину для чорного хліба.

Оксана Стасюк, не зважаючи на зайнятість, завжди радо приймає гостей. З нею цікаво поспілкуватися, адже вона залюбки розповідає, як випікають різні сорти хліба. Тут можна навіть потримати в руках справжню рощину для чорного хліба. Нині на пекарні розширили асортимент – тепер до кави пані Оксана пропонує різні смаколики.

Ось так колишня пустка завдяки старанням Оксани Стасюк стала сучасною хлібопекарнею, виробами якої смакують чимало волинян.

Джерело: Турійська районна філія Волинського ОЦЗ
Telegram Channel