Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Бугрині бійці ДСНС вчили власника двох десятків курей захищатися від червоного півня (фото)

Пане, будьте максимально уважним!

Фото: ГУ ДСНС у Рівненській області

У Бугрині бійці ДСНС вчили власника двох десятків курей захищатися від червоного півня (фото)

Пожежна безпека понад усе!

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, а також недопущення травмування та загибелі на них громадян, 15 листопада співробітниками 16-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору на території Бугринської ОТГ Гощанського району, повідомляє ГУ ДСНС у Рівненській області.

Працівники Держслужби з НС розповіли мешканцям статистику пожеж в житловому секторі області та району, причини їх виникнення та порядок дій під час надзвичайних подій.

Було доведено заходи безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів та пічного опалення під час зниження температури в осінньо-зимовий період.

Під час відпрацювань рятувальники особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки, а саме було доведено заходи безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів та пічного опалення під час зниження температури в осінньо-зимовий період. Слід зазначити, що рятувальники звернули увагу на неблагополучні, багатодітні сім’ї та одиноких людей похилого віку. В ході відпрацювань всім громадянам було вручено пам’ятки про заходи пожежної безпеки та проведено відповідні інструктажі. Разом з тим рятувальники звернули увагу на стан та справність протипожежного водопостачання в сільських населених пунктах Бугринської ОТГ, провели роз’яснювальну роботу, щодо обрізання гілок дерев для оперативного та безперешкодного руху пожежно-рятувальної техніки до місця можливого виникнення надзвичайної ситуації чи пожежі.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel