Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
На Волині злісні «аліментщики» сплатили понад 149 мільйонів гривень

ГТУЮ у Волинській області

На Волині злісні «аліментщики» сплатили понад 149 мільйонів гривень

До боржників застосовували різноманітні засоби примусового впливу

Державні виконавці Волині продовжують захищати права дітей та здійснюють усі можливі заходи для стягнення заборгованостей по аліментах із безвідповідальних батьків, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Продовжуємо інформувати про позитивну динаміку щодо погашення заборгованості. З моменту впровадження на Волині другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває вдалося стягнути 149 470 080 грн з недобросовісних батьків.

Результатів вдалося досягти завдяки жорстким санкціям щодо боржників аліментів, таких як заборона виїзду за кордон, керувати автомобілем, користуватися зброєю та полювати; штрафні санкції від 20% до 50% від суми боргу; суспільно корисні роботи, оплата за які йде на погашення боргу.

Хочемо підкреслити, що таких результатів вдалося досягти завдяки жорстким санкціям щодо боржників аліментів, таких як заборона виїзду за кордон, керувати автомобілем, користуватися зброєю та полювати; штрафні санкції від 20% до 50% від суми боргу; суспільно корисні роботи, оплата за які йде на погашення боргу; арешт майна та продаж його на торгах; адміністративний штраф і кримінальна відповідальність до 2 років в`язниці; відкриття реєстру боржників та ін. Тож виплачуйте аліменти вчасно та користуйтеся правами у повному обсязі.

Telegram Channel