Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Голобах ветерани живуть цікаво

Усім було весело!

golobska-gromada.gov.ua

У Голобах ветерани живуть цікаво

У цьому селищі, що на Ковельщині, діє громадська організація, яка об’єднує активних мешканців поважного віку. Про зроблене нещодавно прозвітувала її голова Марія Янко

У своєму виступі Марія Федорівна висловила подяку за тісну співпрацю виконавчому комітету селищної ради, за підтримку – працівникам Центру надання соціальних послуг Голобської ОТГ. На всіх святах радують жителів громади виступи хору ветеранів «Червона калина», який вже п’ятнадцять років носить почесне звання народного. Цікаві заходи проходять і у клубі ветеранів. Привести до ладу дві просторі кімнати загальною площею понад 90 квадратних метрів допоміг селищний голова Сергій Гарбарук, який завжди підтримує місцеву ветеранську організацію.

Захід пройшов у родинній атмосфері, яку створили учасники аматорського колективу «Оберіг» з Попович.

Клуб ветеранів розташований в одному будинку із соціальним центром Голобської об’єднаної територіальної громади, бібліотекою, тому всім зручно.

Оцінивши роботу свого керівника як відмінну, учасники зборів одноголосно обрали Марію Янко ще на один термін. Побажали їй успіхів Голобський селищний голова Сергій Гарбарук та голова районної ветеранської організації Валентина Січкар.

Захід пройшов у родинній атмосфері, яку створили учасники аматорського колективу «Оберіг» з Попович, йдеться на сайті Голобської ОТГ.

Telegram Channel