Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ковель розширює міжнародне співробітництво

Від команди проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» на адресу міської ради надійшла подяка за фахову презентацію кращих міських практик.

Ігор Іщук

Ковель розширює міжнародне співробітництво

У німецько-українській конференції, що проходила в Одесі, взяли участь секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк та заступник міського голови Ігор Прокопів

Серед учасників були також бургомістр німецького міста Барзінгхаузена, що є партнером Ковеля, Марк Ламан і голова благодійного фонду «Допомога дітям України» Лілія Бішофф.

Ковельчани презентували досвід міста у сфері місцевого врядування, зокрема, розповіли про напрацювання у сфері інклюзивної освіти

Захід організовали Сервісна служба «Міста в Єдиному Світі» товариства Engagement Global у співпраці з Одеською міською радою і за дорученням Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини. На форумі були присутні понад 200 учасників з 69 громад обох країн.

Ковельчани презентували досвід міста у сфері місцевого врядування, зокрема, розповіли про напрацювання у сфері інклюзивної освіти Адже Ковель - серед лідерів на Волині та в Україні із запровадження інклюзивного навчання, місто має 20-літній досвід такої роботи. Також було представлено досвід Ковельського молодіжного центру «Місто ідей», його успішні проєкти та заходи, повідомляє сайт Ковельської міської ради.

Джерело: Офіційний сайт Ковельської міськради.
Telegram Channel