Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зарплату волинські гірники отримали, але радіти зарано

Зараз справи на підприємстві не найкращі.

Pixabay

Зарплату волинські гірники отримали, але радіти зарано

На нововолинські шахти надійшло 49 мільйонів гривень. Це дозволило розрахуватися з працівниками за кілька місяців роботи

«Погасили» заборговану зарплату з липня по вересень та 19 відсотків за жовтень.

Гроші віднайшли, й шляхом ухвалення проекту закону про внесення змін до держбюджету на 2019 рік щодо додаткового фінансування на погашення заборгованості перед шахтарями.

На шахті 9, яка завжди славилася гарними традиціями і якісним вугіллям, наразі вугілля не добувають, бо нема готової лави. На «Бужанській» видають на добу всього по 300 тонн палива

Та тішитися нововолинським гірникам особливо нічим. На шахті 9, яка завжди славилася гарними традиціями і якісним вугіллям, наразі вугілля не добувають, бо нема готової лави. На «Бужанській» видають на добу всього по 300 тонн палива, однак такого, яке до споживача може потрапити лише після збагачення. Тому надіятися на позитивні зміни найближчим часом нема підстав.

Як повідомив голова Волинського теркому працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов, 29 листопада в Міністерстві енергетики та захисту довкілля розглядатимуть програму розвитку ДП «Волиньвугілля», де сподіваються почути, яка подальша доля чекає на волинські шахти.

Алла Лісова.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel