Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ковельський підприємець взявся за порятунок Турії

"Головне, щоб процес «пішов», а результат неодмінно буде!" – Юрій Рахлінський.

Волинь-нова

Ковельський підприємець взявся за порятунок Турії

У місті залізничників добре відоме ім’я Юрія Миколайовича Рахлінського. Він – один з першопрохідців у неспокійному «океані» українського підприємництва, тямущий господарник і вмілий організатор справи, яка потребувала і сміливості, й ризику, і навіть мужності

А нещодавно бізнесмен започаткував громадський рух за порятунок річки Турії, яка останнім часом стала втрачати свою привабливість: обміліла, заросла очеретом і водоростями, а в літню пору постійно вкривається «шкарлупою» невідомого походження.

Підприємець закликає своїх колег по бізнесу зробити посильний фінансовий внесок у загальну справу.

Для того, щоб привернути увагу до проблеми, пан Юрій в одному з останніх номерів громадсько-політичної газети «Вісті Ковельщини» в інтерв’ю під заголовком «Як нам врятувати Турію?» звернувся до своїх земляків із закликом розпочати боротьбу за порятунок однієї із водних «артерій» Волині. Для цього він закликає владу, громадськість, фахівців водогосподарських організацій продумати і реалізувати конкретний план цього порятунку.

Що стосується коштів, необхідних для вирішення цього актуального для ковельчан (та й не тільки) питання, то підприємець закликає своїх колег по бізнесу зробити посильний фінансовий внесок у загальну справу. Особисто він готовий пожертвувати на це власні кошти, висловлюючи сподівання, що осторонь не стоятимуть народні депутати України, міська, районна і обласна рада, об’єднані територіальні громади.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ.

Telegram Channel