Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Порошенко висловив співчуття у зв’язку із смертю бойового комбрига Євгена Коростельова

Євген Коростельов.

Фото із сторінки у Фейсбуці Петра Порошенка.

Порошенко висловив співчуття у зв’язку із смертю бойового комбрига Євгена Коростельова

«З глибоким болем сприйняв звістку про смерть командира 128-ї гірсько-штурмової бригади Євгена Коростельова. Бойовий комбриг, представник справжньої нової української еліти, яка зросла і загартувалася в полум‘ї війни з російським агресором. Саме завдяки таким героям Україна встояла – і, я впевнений, переможе»

Такі слова співчуття п’ятий президент України Петро Порошенко написав на своїй сторінці у Фейсбуці. «Євген Коростильов назавжди залишиться у нашій пам‘яті як воїн, патріот і справжній командир. Висловлюю щирі співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам Євгена», - додав Порошенко.

Сьогодні уночі у Харківському військовому госпіталі помер командир 128-ї бригади Євген Коростельов, який 12 листопада підірвався на міні в зоні ООС.

Зазначимо, що сьогодні уночі у Харківському військовому госпіталі помер командир 128-ї бригади Євген Коростельов, який 12 листопада підірвався на міні в зоні ООС.

На жаль, не знайшов часу на слова співчуття чинний глава держави та головнокомандувач Володимир Зеленський. Зате єхидно прореагував у Фейсбуці на учорашній виступ Юлії Тимошенко по телебаченню…

Telegram Channel