Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Нардеп від Рівненщини спростував звинувачення у згвалтуванні

Роман Іванісов цю інформацію спростував на своїй сторінці у фейсбуці й опублікував довідку про те, що не знятої чи не погашеної судимості немає.

ФОТО: ЧаРівне

Нардеп від Рівненщини спростував звинувачення у згвалтуванні

У ряді ЗМІ було опубліковано інформацію про те, що народний депутат України Роман Іванісов нібито приховав від Центральної виборчої комісії інформацію про судимість

Про це, як стверджує Інтернет-видання «Аргументум», свідчать матеріали кримінальної справи.

У статті, зокрема, вказано, що 21 березня 1996 року майбутній народний депутат від партії «Слуга народу» був засуджений до 3-х років 6-ти місяців позбавлення волі за згвалтування неповнолітньої. За визначенням Запорізького обласного суду від 17 квітня 1996 року вирок був змінено на 2 роки 6 місяців виправно-трудової колонії загального режиму. Роман Іванісов відбував покарання в Маріупольській виправно-трудовій колонії Донецької області.

Також прикріплено фото документів невідомого походження з відповідною інформацією.

Вказано, що 21 березня 1996 року майбутній народний депутат від партії «Слуга народу» був засуджений до 3-х років 6-ти місяців позбавлення волі за згвалтування неповнолітньої.

Тим часом Роман Іванісов цю інформацію спростував на своїй сторінці у Фейсбук й опублікував довідку про те, що не знятої чи не погашеної судимості немає. А таку брудну кампанію проти себе пояснює своєю роботою у комітеті Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.

Однак деякі користувачі соцмережі зазначають, що судимість, відбута у 1998 році, має вважатися погашеною, а особа - несудимою. Тому документ, опублікований нардепом, не є належним доказом у спростуванні фактів, висвітлених у публікації.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel