Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ігор Коцан та Анатолій Цьось боротимуться за посаду ректора Лесиного вузу у другому турі

Усього за право очолити заклад змагалося семеро кандидатів.

Олександр ПІЛЮК

Ігор Коцан та Анатолій Цьось боротимуться за посаду ректора Лесиного вузу у другому турі

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки сьогодні відбулися вибори очільника вузу

Право голосу мають 1219 працівників навчального закладу. До закриття дільниці бюлетень отримало 1106 «виборців». Вибори очільника навчального закладу відбулися, адже участь у них взяли більше 50 відсотків загальної кількості осіб, які мають право брати участь у виборах, кожен з яких має один голос і голосує особисто. Однак, жоден з кандидатів не набрав для перемоги половини голосів, тож за тиждень влаштують другий тур.

За посаду між собою боротимуться двоє найрейтинговіших претендентів - Анатолій Цьось, перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку, який отримав підтримку у 518 голосів та Ігор Коцан, чинного ректора СНУ ім. Лесі Українки, якого підтримали 328 виборців. 

За посаду боротимуться двоє найрейтинговіших претендентів - Анатолій Цьось, перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку, який отримав підтримку у 518 голосів та Ігор Коцан, чинного ректора СНУ ім. Лесі Українки, якого  підтримали 328 виборців. 

Усього за право очолити заклад змагалося семеро кандидатів. Олександра Колба, доктора юридичних наук, професора підтримало 23 голоси, Наталю Коцан, завідувача кафедри міжнародних відносин і регіональних студій, доктора географічних наук, професора - 58, а Тереза Левчук, кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури отримала 52 голоси на свою підтримку. 

Декан факультету історії, політології та національної безпеки, доктор історичних наук, професор кафедри нової і новітньої історії України Анатолій Шваб отримав підтримку у 98 голоси, а Віктор Шостак, доцент кафедри культурології та менеджменту соціо-культурної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – лише 11.

9 виборців не підтримали жодного кандидата, ще 9 бюлетенів зіпсовано.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel