Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Серед Героїв Небесної сотні – Едуард Гриневич із Любешівщини

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Небесної сотні, серед яких і наш земляк Едуард Гриневич.

ФОТО: Небесна сотня

Серед Героїв Небесної сотні – Едуард Гриневич із Любешівщини

Звернення селищного голови Олега Куха з нагоди Дня Гідності і свободи

Шановні краяни!

21 листопада вся Україна відзначає День Гідності і Свободи на честь двох видатних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції (2004 року) і Революції Гідності (2013 року).

Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів.

В цей день всі ми повинні вшанувати патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Небесної сотні, серед яких і наш земляк Едуард Гриневич, їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно!

Висловлюю  велику вдячність усім, хто у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі! Слава Україні!», - йдеться у повідомленні на сайті Любешівського ОТГ.

Telegram Channel