Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Миколаю, мама не купить мені косметику, принеси Ти, будь ласка!»: у Луцьку знову встановили «Ялинку бажань»

За кілька днів 40 дитячих звернень уже дійшли до адресата.

ФОТО6 maltijskasluzhba.dopomogy lutsk

«Миколаю, мама не купить мені косметику, принеси Ти, будь ласка!»: у Луцьку знову встановили «Ялинку бажань»

Стартувала благодійна акція до Дня Святого Миколая «Дарувати радість легко», яку вже втретє спільно проводять гіпермаркет «Нова лінія» м. Луцька та Мальтійська служба допомоги у Волинській області

«Хочу нові кросівки, які світяться у темряві!», «Миколаю, мама не купить мені косметичний набір, принеси Ти, будь ласка!», «Набрид старий рюкзак, мрію про новий і гарний...» Листівки з побажаннями 109 вихованців Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями зору прикрашають ялинку, встановлену у фойє гіпермаркету. Волонтери-мальтійці зустрічають відвідувачів, розповідають про акцію —і люди охоче беруть на себе роль Святого Миколая.

-За кілька днів 40 дитячих звернень уже дійшли до адресата. Тому плануємо розширювати коло юних мрійників. Хочемо також долучити дітей з інвалідністю з реабілітаційного центру «Пролісок». У попередні роки на «Ялинці бажань» вивішували листи вихованців Рожищенського притулку, навчально-реабілітаційних центрів Луцька і Луцького району, Ківерцівського дитячого будинку «Сонечко», хлопчиків і дівчаток із синдромом Дауна та аутизмом.

За кілька днів 40 дитячих звернень уже дійшли до адресата. Тому плануємо розширювати коло юних мрійників. Хочемо також долучити дітей з інвалідністю з реабілітаційного центру «Пролісок».

Приємно, що керівництво, працівники гіпермаркету за традицією беруть на себе найскладніші завдання для Миколая. А волонтери—студенти технікуму НУХТ—уже готують цікаву концертну програму, з якою поїдуть у гості до малечі, --розповідала виконавчий директор Мальтійської служби допомоги у Волинській області Віра Блеккер.

Отож, у кожного з нас є можливість долучитися до акції і спільно «обнести» ялинку, щоб жодної листівки на гіллі не залишилося. І нехай ця іскорка любові принесе тепло і радість дітям.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel