Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Камінь-Каширському районі п’яний водій втікав від поліцейських і пошкодив їхній автомобіль

Під час переслідування правопорушник скоїв дорожнього-транспортну пригоду в якій було пошкоджено поліцейський автомобіль.

vl.npu.gov.ua

У Камінь-Каширському районі п’яний водій втікав від поліцейських і пошкодив їхній автомобіль

На правопорушника скали шість адміністративних матеріалів, у тому числі за керування транспортом у стані сп’яніння

Співробітники групи реагування патрульної поліції на вулиці в райцентрі Камінь-Каширськ виявили автомобіль «MERCEDES BENZ – 320», який рухався, порушуючи правила дорожнього руху. Його водій не виконав законні вимоги поліцейських про зупинку й почав утікати, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

Зловмисника правоохоронці зупинили та затримали в селі Клітицьк цього ж району. 

Під час переслідування правопорушник скоїв дорожнього-транспортну пригоду в якій було пошкоджено поліцейський автомобіль. Зловмисника правоохоронці зупинили та затримали в селі Клітицьк цього ж району. За кермом виявився раніше судимий 32-річний житель райцентру. Автомобіль зловмисника помістили на арешт майданчик.

На правопорушника поліцейські скали шість адміністративних матеріалів, у тому числі й за керування транспортом у стані сп’яніння. До слова, за неодноразове керування транспортним засобом у стані сп’янніння волинянин уже був позбавлений права керування. Перевірка триває.

Telegram Channel