Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Волині відкрили сучасний ЦНАП

Обслуговуватиме клієнтів вісім працівників, а поки до роботи приступило шестеро адміністраторів.

Фото Сергія Боярчука

На Волині відкрили сучасний ЦНАП

Перший Центр надання адміністративних послуг створений за програмою «U-Lead з Європою», урочисто відкрив свої двері цього понеділка у Вишнівській громаді

Розташувався він на першому поверсі у нещодавно збудованому адмінприміщенні сільської ради. 83 квадратні метриЄвропи – так охарактеризували присутні умови в яких працюватиме новий ЦНАП. Зрештою і сама будівля сільради відповідає усім європейським вимогам, а тому тепер залишається сподіватися на відповідну якість обслуговування.

 - З цим проблем не буде, - переконана очільниця  Центру Тетяна Томчук. - На сьогодні наші жителі можуть отримати понад 100 адміністративних послуг. Будь-хто матиме змогу звернутися не тільки особисто, а й надіслати документи поштою чи за допомогою інтернету, а про результати розгляду буде повідомлено телефоном чи електронною поштою.

Обслуговуватиме клієнтів вісім працівників, а поки до роботи приступило шестеро адміністраторів.

Обслуговуватиме клієнтів вісім працівників, а поки до роботи приступило шестеро адміністраторів. Ще немає реєстратора, але найближчим часом і ця посада буде укомплектована. Весь персонал пройшов відповідне навчання, до якого були залучені виконуючі обов’язки старост та окремі посадові особи сільської ради.

Саме їх, а також всіх жителів громади з цією подією вітали регіональні представники програми «U-Lead з Європою» Роман Матвійчук, Тетяна Лебухорська, Волинського Офісу реформ Анатолій Пархом’юк, Валентин Малиновський, районної влади, а також колеги із інших ОТГ Волині.

Сергій Боярчук


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel