Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Команда клубу «Красномовець. Ковель» взяла участь у фіналі конкурсу ораторського мистецтва

По завершенню конкурсанти ділилися враженнями та отриманим досвідом.

kovelrada.gov.ua

Команда клубу «Красномовець. Ковель» взяла участь у фіналі конкурсу ораторського мистецтва

Захід проходив у Львові

Нещодавно у Львові відбувся фінал конкурсу ораторів західної України, на який було запрошено членів клубу «Красномовець. Ковель», інформує Ковельська міська рада з посиланням на волонтерку МЦ «Місто ідей» Ангеліну Махнюк.

Ковельчани уважно слухали виступи  промовців зі Львова, Тернополя, Ужгорода, Рівного та Луцька. Намагалися брати від усіх максимум, дуже уважно спостерігали, які ж навички і засоби використовуються.

Від Ковеля «Місто ідей» на конкурсі у блоці підготовлених промов представляла  волонтерка Молодіжного центру, учениця ЗЗСО № 12  Ятчук Руслана. Її виступ був не стандартним - у стилі стендапу. Дівчина змогла зарядити публіку позитивною енергією, а слухачі отримали масу веселого настрою. Хороші відгуки надихнули Руслану й надалі розвиватися у  сфері стендап-комедій.

У блоці експромт-промов на конкурсі задавали питання на теми, які звучали від попередніх учасників. Саме ковельчани розпочали цей блок.  

У блоці експромт-промов на конкурсі задавали питання на теми, які звучали від попередніх учасників. Саме ковельчани розпочали цей блок. Координаторка клубу Махнюк Ангеліна розповіла слухачам про щастя.

Ще один наш промовець Макарчук Денис поділився значенням свого імені та розповів про акцію #своє_горнятко. Марчук Богдан майстерно розказав про типове побачення, а Деркачук Олександр - про подорожі.

Ковельчани виявилися найактивнішими, а переможцем у блоці експромт-промов став Макарчук Денис - учень ЗЗСО №12. По завершенню цієї  важливої події конкурсанти ділилися враженнями, отриманим досвідом, давали один одному корисні поради і довго спілкувалися.

Telegram Channel