Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Крупі будують дитсадок на 105 місць

Аби швидше завершити будівництво, робота на об’єкті триває у дві зміни.

voladm.gov.ua

У Крупі будують дитсадок на 105 місць

Кошторисна вартість проекту становить 38,9 мільйона гривень

Проінспектувати хід будівництва завітав тимчасово виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук зі своїм заступником Валентином Цьосем, інформує Волинська ОДА.

Представники виконавчої гілки влади регіону оглянули зведену будівлю за участю голови Луцької райдержадміністрації Тараса Яковлєва, голови Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюка та директора будівельної компанії «Інвестор» Сергія Стрихарчука.

На цей рік для будівництва дитячого навчального закладу було виділено 26,1 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку та 5 мільйонів гривень з бюджету Підгайцівської ОТГ. 

Варто зазначити, що станом на 25 листопада 2019 року уже виконано та профінансовано робіт на суму 15,7 мільйона гривень. Загалом, на цей рік для будівництва дитячого навчального закладу було виділено 26,1 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку та 5 мільйонів гривень з бюджету Підгайцівської ОТГ.

— Цього тижня заплановано повністю накрити будівлю та встановити котельню. Комунікації усі уже проведено, – прокоментував хід будівництва Валентин Цьось.

Окрім того, паралельно тривають зовнішні та внутрішні роботи, зокрема, будівельники штукатурять стіни всередині приміщення. До слова, аби швидше завершити будівництво – робота на об’єкті триває у дві зміни.

Telegram Channel