Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На виборах ректора Лесиного вишу у бюлетені буде лише один кандидат

ІГор Коцан зняв свою кандидатуру з виборів ректора.

Олександр ПІЛЮК

На виборах ректора Лесиного вишу у бюлетені буде лише один кандидат

Виборці зможуть обрати відповідь «підтримую» або «не підтримую» Анатолія Цьося

Про це повідомив Організаційний комітет із виборів на посаду ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. 

26 листопада до Організаційного комітету з виборів на посаду ректора СНУ надійшла заява від професора Ігоря Коцана з проханням зняти його кандидатуру з голосування на посаду ректора ЗВО.
Організаційний комітет розглянув заяву Ігоря Ярославовича та прийняв рішення зняти кандидатуру Ігоря Коцана з голосування на посаду очільника університету. Про це негайно повідомлено й Виборчу комісію.

У бюлетені для таємного голосування буде лише одна особа – Анатолій Цьось.

Отож у другому турі, який відбудеться вже завтра, у середу, 27 листопада, у бюлетені для таємного голосування буде лише одна особа – Анатолій Цьось. Виборці можуть проголосувати «за» цього кандидата на посаду ректора університету або «не підтримую».

«Закликаємо студентів, викладачів і працівників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які внесені до списку виборців, прийти завтра на 2-й тур виборів ректора вишу, який відбудеться 27 листопада 2019 року з 9.00 до 15.00 в актовій залі (4 поверх) головного корпусу (просп. Волі, 13)», - просять у оргкомітеті з виборів ректора.

Джерело: СНУ імені Лесі Українки
Telegram Channel