Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шестеро нелегалів затримали біля кордону з Польщею та Словаччиною

Намагалися незаконно потрапити до країн ЄС.

Державна прикордонна служба України.

Шестеро нелегалів затримали біля кордону з Польщею та Словаччиною

П’ятеро із них охоронці кордону затримали на Львівщині, ще одного - на Закарпатті

Військовослужбовці Львівського прикордонного загону затримали трьох іноземців, які мали намір незаконно потрапити до країн ЄС, за інформацією співробітників оперативного підрозділу ДПСУ. Під час перевірки прикордонники встановили, що це громадяни Алжиру. При собі вони мали посвідки на тимчасове проживання в Україні. Встановлено, що в нашу країну вони прибули у вересні цього року через столичний аеропорт.

Військовослужбовці Львівського прикордонного загону затримали трьох іноземців, які мали намір незаконно потрапити до країн ЄС.

Ще двох мандрівників, які прибули через аеропорт Харкова кілька тижнів тому, виявили прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону.

Невідомих у прикордонні помітив та сповістив прикордонників місцевий житель. Група реагування затримала їх за 30 метрів від кордону. Затримані мали при собі документи громадян Марокко 1999 року народження. Іноземці підтвердили, що намагались незаконно перейти державний кордон поза пунктом пропуску.  

Невідомих у прикордонні помітив та сповістив прикордонників місцевий житель. Група реагування затримала їх за 30 метрів від кордону.

А на Закарпатті прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали громадянина Румунії. Виявити іноземця вдалося  після спрацювання сигналізаційного пристрою. Чоловік мав при собі документи.  Чому прямував в обхід пункту пропуску до Словаччини, наразі встановлюється.

На всіх затриманих за спробу порушення державного кордону складено відповідні матеріали.

 

 

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel