Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинянину, котрий побив поліцейського, оголосили про підозру

Зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

РадіоТрек

Волинянину, котрий побив поліцейського, оголосили про підозру

Слідчі Любешівського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили 54-річному жителю району про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 345  Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі

Підозрюваний, у неділю, 17 листопада, в райцентрі Любешів у стані алкогольного сп’яніння на  території автостанції наніс тілесні ушкодження співробітнику групи реагування патрульної поліції Любешівського відділення поліції. Правопорушник пошкодив формений одяг поліцейському та зірвав боді-камеру.  

Правопорушник пошкодив формений одяг поліцейському та зірвав боді-камеру.  

Нагадаємо, слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області повідомили чотирьом жителям села Карпилівка Ківерцівського району про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, котрі вчинили бійку із працівниками сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції. Встановлено, що правопорушники перебували в стані алкогольного сп’яніння та під час бійки зірвали із поліцейських бодікамери. Найсуворіше покарання, яке передбачають ці статті становить позбавлення волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області 
Telegram Channel