Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ковельські медики навчають людей власним прикладом

Медики можуть власним досвідом підтвердити, що процедура щеплення вакцинами цілком безпечна.

Фото з Фейсбуку

Ковельські медики навчають людей власним прикладом

Учора працівники Ковельського МТМО організували “колективний похід” у кабінет щеплень

- Лікарі не втомлюються розповідати про важливість вакцинації як дуже дієвого методу запобігання багатьох інфекційних захворювань. Але, на жаль, не всі люди прислухаються до рекомендацій, дехто не дбає про власний захист і безпеку своїх дітей. Саме тому в нас виникло бажання запустити флешмоб #вакцинуйся_бережи_життя,-- розповіла завідувачка інформаційно-аналітичним відділом Ковельської МТМО Олена Деркач.

Тепер медики можуть власним досвідом підтвердити, що процедура щеплення вакцинами, які сертифіковані Всесвітньою організацією охорони здоров'я, цілком безпечна.

- Звичайно, наші працівники не могли масово залишити робочі місця, тому на щеплення йшли у зручний час групами, поодинці, з членами своїх родин. Вакцинувалися від дифтерії, гепатиту В, грипу, інших інфекцій.
Правила досить прості: необхідно зняти відео або фото моменту своєї вакцинації, додати його в профіль та не забути про хештег #вакцинуйся _бережи_життя.

Тепер медики можуть власним досвідом підтвердити, що процедура щеплення вакцинами, які сертифіковані Всесвітньою організацією охорони здоров'я, цілком безпечна. Вони закликають усіх волинян приєднуватися до флешмобу #вакцинуйся_бережи_життя

Telegram Channel