Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному мешканці багатоповерхівки платять за чуже тепло

Мешканці будинку змушені платити за теплопостачання замість тих, хто орендує приміщення.

Рівне вечірнє

У Рівному мешканці багатоповерхівки платять за чуже тепло

Через підвальне приміщення у центрі Рівного розгорівся справжній скандал. Йдеться про будинок на вулиці Соборній, 15

Конфлікт виник між власниками квартир та орендарями приміщень. Як з’ясувалося, у декого з орендарів є чималі борги за послуги з теплопостачання. Вони їх не гасять. А відтак суму «розбивають» між мешканцями будинку. Тож людям доводиться за місяць доплачувати зі своїх кишень від 2000 до 2700 гривень.

Представники ОСББ подали до Рівненського міського суду позов на обласну організацію Спілки фотохудожників України з вимогою звільнити приміщення фотогалереї. Адже за 3 роки ця громадська організація заборгувала за оплату теплопостачання 130 тисяч гривень.

Представники ОСББ подали до Рівненського міського суду позов на обласну організацію Спілки фотохудожників України з вимогою звільнити приміщення фотогалереї.  Адже за 3 роки ця громадська організація заборгувала за оплату теплопостачання 130 тисяч гривень.

- Ми стоворили об’єднання співвласників. Це наше приміщення, - говорить голова ОСББ Андрій Співак. - Його передали нам на баланс. Є відповідний акт прийому-передачі. Натомість орендарі взагалі не платять за тепло. Це обласна організація Спілки фотохудожників України, «ТАС-банк», фірма «Віган В» і кафе «Шахта».  У нас немає з ними договорів. Окрім цього, Спілка фотохудожників займається тут виготовленням рам. А місцеві мешканці змушені платити за теплопостачання замість тих, хто орендує приміщення.  В місяць це виходить чимала сума.

За документами 217 квадратних метрів підвального приміщення належать управлінню комунальної власності Рівного. Ще з 1993 року управління надає його в оренду обласній організації Національної спілки фотохудожників України.

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel