Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські профспілки працівників освіти і науки відсвяткували 75-річчя

Чисельність членів Профспілки понад 50 тисяч.

ckp.in.ua

Волинські профспілки працівників освіти і науки відсвяткували 75-річчя

Вчора, 28 листопада, в актовому залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти зібралося товариство працівників профспілок освіти, ветеранів педагогічної праці, аби у святковій атмосфері відзначити поважний ювілей

Варто наголосити, Волинська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки об'єднує 15 районних і 4 міських організації Профспілки, 15 профкомів працівників і студентів вищих навчальних закладів, один профком ВНЗ недержавної форми власності та 7 профспілкових організацій, підпорядкованих безпосередньо обласному комітету Профспілки. Загальна кількість первинних профспілкових організацій 891 з чисельністю членів Профспілки 50643, що становить 92,1% від загальної кількості працюючих.

Привітати найчисельнішу та найвпливовішу громадську організацію в області завітали і представники влади області та міста. Зокрема на урочистостях були присутні заступниця голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, заступник голови обласної ради Юрій Поліщук та заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

Звертаючись до учасників урочистого заходу Світлана Мишковець зазначила, що профспілки Волині завжди на передовій, завжди відстоюють інтереси працівників освіти Волині.

Ви турбуєтесь про соціально-економічні потреби та інтереси членів трудових колективів та виконує свої обов’язки на високому професійному рівні.

– Ви одна з найбільших організацій в області. Ви завжди стоїте на стороні справедливості та гідно, на достойному рівні, відстоюєте інтереси освітян та науковців області не тільки на обласному рівні, а й на столичному. Ви турбуєтесь про соціально-економічні потреби та інтереси членів трудових колективів та виконує свої обов’язки на високому професійному рівні. – звернулася Світлана Мишковець. – Вітаю вас із ювілеєм. Злагоди та миру у ваші домівки, здоров’я вам та наснаги у професійній діяльності.

Окрім привітань, заступниця голови облдержадміністрації вручила членам громадської організації профспілок почесні грамоти облдержадміністрації. За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики соціального партнерства, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську та профспілкову діяльність та з нагоди 75-річчя Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Василенко Галину Павлівну – голову Луцької міської організації Профспілки працівників освіти і науки та Курилюка Вадими Миколайовича голову первинної профспілкової організації студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Приємною несподіванкою для заступниці голови облдержадміністрації Світлани Мишковець стала нагорода від Профспілки працівників освіти та науки України. За багаторічну співпрацю та партнерство, Світлану Євтихівну нагороджено Почесним знаком «За соціальне партнерство».

Джерело: Відділ інформаційної політики облдержадміністрації
Telegram Channel