Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«І серветки купи, щоб кров змити» -  дівчата влаштували групове побиття ровесниці

Інформацію про інцидент правоохоронці внесли в Журнал єдиного обліку.

Коментарі. Харків

«І серветки купи, щоб кров змити» - дівчата влаштували групове побиття ровесниці

Чотирихвилинне відео, де дівчата б'ють однолітку кулаками і ногами, плюють їй в обличчя і навіть ставлять на коліна, за лічені години розлетілося в соцмережах

Інцидент стався у Харкові. Організаторка бійки, а слідом за нею і нападники, звинувачували свою жертву, що та краде гроші. На відео чутно, як дівчинка скрикує і плаче від болю, але це викликає у нападників лише сміх і додаткову агресію, повідомляє «Коментарі. Харків».

Ініціатор бійки, відома як Malaya_1702_privat не приховувала обличчя. І навіть виклала відео бійки на свій сторінці в Instagram. Зараз обидві її сторінки закриті. І все ж до соцмереж встигли потрапити її фотографії в головному уборі, який носять курсанти поліції, і фрагменти листування, де зловмисниця називає себе «ментом»..

 

 «План такий. Я вилітаю на неї в бинтах, ти знімаєш «як каже Кирюша» її прихованою опер. зйомкою»- пише учасниця бійки Malaya_1702_privat. – Головне в кущах або в лісі. І серветки купи, раптом кров щоб змити, щоб мене не взяли. Я ж як би мент», - підкреслює Malaya_1702_privat.

 

 У Харківському національному університеті внутрішніх справ немає таких курсанток, повідомила «Коментарям. Харків» прес-секретар вузу Ірина Щербакова. В університеті вже бачили фотографії з соцмереж і перевірили всіх, хто навчається.

І все ж до соцмереж встигли потрапити її фотографії в головному уборі, який носять курсанти поліції, і фрагменти листування, де зловмисниця називає себе «ментом».

Однак з листування нескладно припустити, що юна агресорка або перебуває в родинних, або в романтичних стосунках із курсантом цього вузу. Вона посилається на нього, оперує лексикою правоохоронців і, ймовірно, шапку теж взяла у «Кирюші».

У прес-службі ГУ Нацполіціі в Харківській області заявили, що інформацію про інцидент вже внесли в Журнал єдиного обліку. Зараз співробітники ювенальної поліції Шевченківського району перевіряють і намагаються встановити всіх учасників бійки.

Telegram Channel