Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Під нігтями 14-річного Дениса Чаленка, який загинув за таємничих обставин у Прилуках, знайшли фрагменти чужої шкіри

Немає слів...

Фото: РБК-Україна

Під нігтями 14-річного Дениса Чаленка, який загинув за таємничих обставин у Прилуках, знайшли фрагменти чужої шкіри

Під нігтями 14-річного Дениса Дениса Чаленка, який загинув за таємничих обставин у Прилуках, знайшли епітелій чужої шкіри, повідомляє tsn.ua.

Дослідження наразі проводять експерти. Зокрема, і аналіз ДНК. Всі експертизи будуть надані слідству 3 грудня нинішнього року. 

Крім того, поліція ухвалила рішення про зміну правової кваліфікацій кримінального правопорушення». Тепер справу розслідують як умисне вбивство, раніше - порушення правил дорожнього руху.

Крім того, поліція ухвалила рішення про зміну правової кваліфікацій кримінального правопорушення». Тепер справу розслідують як умисне вбивство, раніше - порушення правил дорожнього руху. Справу сподіваються розкрити у найкоротші терміни.

Біля місцевого відділку поліції вчергове зібралися містяни. Вони переймаються, що протягом місяця розслідування не зрушилося.«Ніхто не хоче розслідувати справу, тягнуть резину, щоб люди заспокоїлися», - каже батько загиблого.

Люди впевнені, що поліція причетна до вбивства. В органі розповіли: тих, кого батьки вважають винними, звільнили з посад, але в органі вони продовжують працювати. «Для того, щоб притягнути когось до дисциплінарної чи кримінальної відповідальності, необхідно здобути певну кількість доказів. Даватиме оцінку прокуратура і суд», - каже в.о. керівника Прилуцької поліції Сергій Сторожук.

Нагадаємо, у вівторок, 29 жовтня, 9-класник Денис повернувся додому зі школи й попросився в мами піти на тренування. За дві години, коли мати зателефонувала сину, зв’язку з ним уже не було. Відчувши щось недобре, батьки почали шукати хлопця, але марно. Аж раптом дзвінок із поліції - Дениса знайшли мертвим на залізничній колії.

Попри запевнення, що вбивство є однією з робочих версій, за якими ведеться розслідування обставин смерті, офіційна кваліфікація справи – загибель на залізниці. Це не влаштовує ані батьків, ані активістів із Прилук, які давно нарікають на роботу місцевих правоохоронців.

Крім того, батьки Дениса готові до ексгумації тіла сина. Вони прагнуть дізнатися, якою смертю загинув хлопець. Родина знайшла в Німеччині експертів, які зроблять ексгумацію, та людей, які це оплатять. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel