Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Служителя церкви затримали на пошті при отриманні наркотиків

Затриманий правоохоронцями служитель церкви.

УП.

Служителя церкви затримали на пошті при отриманні наркотиків

У Запоріжжі в відділенні пошти співробітниками поліції було затримано особу, схожу на помічника митрополита Російської православної церкви (УПЦ МП) Луки

Про це пише УП з посиланням на місцеве видання «061».

Попередньо встановлено, що в посилці знаходився амфетамін. Помічник митрополита Луки ( Андрія Коваленкоа) приїхав в поштове відділення в супроводі чоловіка, схожого на протоієрея Євгенія Квача.

Через кілька хвилин до відділення пошти приїхали представники охоронної фірми, яка забезпечує охорону митрополита Луки.

Видання повідомляє, що через кілька хвилин до відділення пошти приїхали представники охоронної фірми, яка забезпечує охорону митрополита Луки.

Служителя церкви затримали. За попередньою інформацію, подію кваліфіковано за статтею 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Зазначимо, що митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука відомий своєю категоричною проросійською позицією. Він підтримав відмову відспівування в російській церкві (УПЦ МП) трагічно загиблого малюка, хрещеного в церкві УПЦ КП що викликало значний резонанс і несприйняття в українському суспільстві.

Джерело: УП.
Telegram Channel