Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Відбувся турнір з баскетболу на приз Юрія Лелюкова

Подвиг волинянина є взірцем мужності і героїзму.

Іваничівська РДА

Відбувся турнір з баскетболу на приз Юрія Лелюкова

29 листопада 2019 року виповнюється 35 років від того трагічного дня, коли вчитель початкової військової підготовки Юрій Миколайович Лелюков ціною власного життя врятував 26 учнів 10-го класу від смертоносного вибуху бойової гранати

Учора в дитячо-юнацькій спортивній школі відбулося відкриття 33-го районного турніру із баскетболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів на приз Юрія Лелюкова.

За кубок боролися п’ять команд із шкіл: сіл Луковичі, Павлівки, Бужанка, «НВК №1 –гімназія» та ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова.

Учні КЗ «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова» розповіли присутнім про героїчний вчинок вчителя та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

За кубок боролися п’ять команд із шкіл: сіл Луковичі, Павлівки, Бужанка, «НВК №1 –гімназія» та ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова.

Опісля зі словами привітань до присутніх звернулась заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович:

Дорогі діти! Шановні педагоги! Виповнюється 35 років від того трагічного дня, коли вчитель початкової військової підготовки Юрій Миколайович Лелюков ціною власного життя врятував 26 учнів  10-го класу від смертоносного вибуху бойової гранати. Подвиг нашого земляка є взірцем мужності і героїзму для кожного з нас. 

На завершення виступу Людмила Миколаївна побажала усім учасникам турніру вдалих стартів та впевнених перемог.

Також до виступів приєднались, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту РДА Анатолій Семерей, начальник гуманітарного відділу Іваничівської селищної ради Світлана Король.

Після завершення змагань відбудеться підбиття підсумків та оголосять переможців.

 

 

Джерело: Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації
Telegram Channel