Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У селі на Волині вчителі математики говорили про важливість свого предмета

Педагоги обмінялися досвідом.

samary-otg.gov.ua

У селі на Волині вчителі математики говорили про важливість свого предмета

 27 листопада на базі навчально –виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня—дитячий садок» селі Залухів Ратнівського району пройшов семінар вчителів фізико – математичного циклу на тему «Роль предметів точного циклу у забезпеченні розвитку ключових компетентностей особистості школяра»

Під час розмови досвідом роботи поділились педагоги закладу. Вчитель математики Марія Колос розповіла про критичне креативне мислення, як шлях активізації та реалізації творчого потенціалу учнів. Поділилася своїм досвідом роботи з дітьми.

Леонід Мельник ознайомив учасників семінару як розвиток особистості учня засобами фізики впливає на підвищення ефективності навчання та провів з гостями гру «Поле Чудес».

Про розвиток творчих компетентностей і креативного мислення на уроках інформатики говорила і вчитель Юлія Сильчук. А її колега Леонід Мельник ознайомив учасників семінару як розвиток особистості учня засобами фізики впливає на підвищення ефективності навчання та провів з гостями гру «Поле Чудес».

Виховний захід «Математичний БРЕЙН-РИНГ» підготувала вчитель математики НВК села Залухів Савонік Анжела Михайлівна з учнями 6-8 класів.

Підсумки семінару підбила заступник голови ОТГ з гуманітарних питань Галина Хомук. Вона акцентувала увагу на практичності таких семінарів.

Джерело: Офіційний сайт Самарівської ОТГ.
Telegram Channel