Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На добудову школи у Башликах спрямували 350 тисяч гривень

Діти навчаються у дві зміни у приміщенні колишнього клубу, їдальні та спортивного залу в закладі немає.

kivertsi.com.ua

На добудову школи у Башликах спрямували 350 тисяч гривень

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики

Більшістю голосів підтримано проєкт розпорядження голови облдержадміністрації про внесення змін до показників обласного кошторису на 2019 рік, що зумовлені передачею цільових субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету та їх перерозподілом, а також змінами напряму використання цільової субвенції з обласного бюджету.

До обласного бюджету передано окремі цільові субвенції загальним обсягом 1 мільйон 458 тисяч гривень.

Про необхідність внесення коректив до обласного бюджету,  членів профільної комісії інформував директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк. До обласного бюджету передано окремі цільові субвенції загальним обсягом 1 мільйон 458 тисяч грн, на реалізацію проєктів замовником робіт по яких є департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Зокрема: за рахунок іншої субвенції з Ківерцівського районного бюджету на реалізацію об’єкта «Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Башлики Ківерцівського району» передано 350 тисяч гривень. За рахунок субвенцій на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального
користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності, що передані з Ківерцівського районного бюджету на суму 200 тис. грн., планується поточний дрібний ремонт автомобільної дороги місцевого значення С 030530 Дідичі-Гор’янівка-Залісоче у с. Дідичі по вул. Миру Ківерцівського району та з бюджету об’єднаної територіальної громади с.Цумань (150 тис.грн.) – на поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С030552/Т-03-12/- в с.Кадище Ківерцівського району, інформує Волинська обласна рада.

Telegram Channel