Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на вівторок, 3 грудня: білі мухи налетіли...

Ми так не домовлялися!

Фото: Релігійна правда

Погода на вівторок, 3 грудня: білі мухи налетіли...

Вшановується пам’ять святителя Прокла

Якою буде погода на Волині завтра:

3 грудня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень невеликий сніг, мокрий сніг, слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-4º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

На теренах Волинської області синоптики також прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі сніг, вдень невеликий сніг, мокрий сніг, слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

Найтепліше 3 грудня було у 1947-му році – плюс 11,8 градуса, найхолодніше – у 1998-му році – мінус 22,8 градуса.

Народний прогноз погоди:

3 грудня вшановується пам’ять святителя Прокла. Особливою проблемою у минулі часи були дороги, оскільки суха осіння погода вже закінчилась, а санний шлях ще не налагодився, говорили: «Матінка зима ще снігом дороги не припекла», «Не чекай цього дня від дороги пуття». За погодою 3 грудня наші пращури передвіщали погоду на 3 червня — якщо піде сніг, то через півроку буде дощ.

Прогноз погоди на післязавтра:

4 грудня теж буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel