Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Поліцейські провели профілактичну бесіду з учнями Качинської школи

Тепер дітвора знає про кримінальну і адміністративну відповідальність.

Камінь-Каширський відділ поліції

Поліцейські провели профілактичну бесіду з учнями Качинської школи

Поспілкувалися з дітьми, які вже потрапляли в поле зору правоохоронців

Працівники Камінь-Каширського відділу поліції систематично проводять профілактичні заходи на території району, спрямовані на попередження випадків залучення молоді у злочинну діяльність, попередження злочинів з боку неповнолітніх.

З-поміж усіх дієвих заходів, важливого значення набувають саме зустрічі та безпосереднє спілкування з дітьми у навчальних закладах. Чергова така профілактична бесіда відбулась у Качинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Після бесіди учні-порушники пообіцяли зробити належні висновки і переглянути своє ставлення до навчання.

Начальник сектору превенції капітан поліції Андрій Шумік провів бесіду для учнів восьмих та дев’ятих класів, присвячену кримінальній і адміністративній відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів та відповідальності батьків за невиконання батьківських обов’язків, також окремо поспілкувався з дітьми, які раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронців.

Поліцейський не оминув і питання шкідливого впливу на молодий організм куріння, алкогольних і енергетичних напоїв. Після бесіди учні-порушники пообіцяли зробити належні висновки і переглянути своє ставлення до навчання.

Джерело: Камінь-Каширський відділ поліції
Telegram Channel