Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Муніципали змусили порушників благоустрою прибрати бруд на дорозі

Насмітив - прибери!

Департамент муніцмпальної варти

Муніципали змусили порушників благоустрою прибрати бруд на дорозі

Інспектори департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради притягнули до адміністративної відповідальності відповідальну особу ТОВ «Буд Сервіс»

Неналежний контроль за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги по вул.Рівненська було виявлено інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста 20.11.19 р. Відповідальну особу ТОВ «Буд Сервіс» було притягнуто до адміністративної відповідальності у відповідності до ст.152 КУпАП. Крім того, останній було видано припис на усунення порушення, зобов'язано прибрати бруд з проїжджої частини дороги та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Крім того, останній було видано припис на усунення порушення, зобов'язано прибрати бруд з проїжджої частини дороги та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Згідно п.п. 11.2.8 Правил благоустрою міста Луцька будівельні організації зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого обладнати виїзди з будмайданчиків твердим покриттям. Організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.

 

 

Джерело: Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради
Telegram Channel