Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
До 5 грудня прийматимуть заяви про пільговий кредит на житло від учасників АТО й ООС та переселенців

Документ можна подати й на офіційному веб-сайті Волинського  регіонального управління Держмолодьжитла

Фото з відкритих джерел

До 5 грудня прийматимуть заяви про пільговий кредит на житло від учасників АТО й ООС та переселенців

Уряд затвердив порядок надання державного пільгового кредиту на придбання осель ВПО та учасниками АТО/ООС

Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіонального управління Держмолодьжитла або ж можуть бути надіслані засобами поштового або електронного зв’язку та особисто, інформує сайт Волинської ОДА.

З третього грудня 2019 року почався прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб.

У зв’язку з цим, звертаємо увагу зацікавлених осіб в отриманні пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла, що на офіційному веб-сайті Волинського  регіонального управління Держмолодьжитла  громадяни мають можливість:

-   отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;

-   визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;

-   ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;

-   зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіонального управління Держмолодьжитла або ж можуть бути надіслані засобами поштового або електронного зв’язку та особисто.

Заяви про намір отримати кредит в паперовому вигляді можуть бути подані до Волинського регіонального управління Держмолодьжитла з 03.12.2019 року в робочий час з 09.00 год. до 18.00 год..

Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час та дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли в не робочий час/день, вважаються поданими у наступний робочий день.

Прийняття заяв про намір отримати кредит буде припинено 05 грудня 2019 року
о 18.00 год.

Веб-сайт Волинського регіонального управління Держмолодьжитла - https://vl.molod-kredit.gov.ua/ Адреса: м.Луцьк, вулиця Шопена,12 (каб.76)

Прийняття заяв про намір отримати кредит буде припинено 05 грудня 2019 року
о 18.00 год.

У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб, можна звертатися за такими номерами телефону: 28-13-27, 78-73-22, 78-84-99

Telegram Channel