
Обіди мають бути корисними і безпечними.
Що в школярів на обід?
Безпечне та якісне харчування дітей – основна вимога для закладів освіти Любешівщини
На виконання доручення Прем’єр-мініста України від 25.10.2019 року № 37580/0-19 щодо організації безпечного харчування дітей в закладах освіти, у Волинській області тривають навчання для представників органів місцевої виконавчої влади згідно з затвердженим графіком. В актовому у Любешові відбувся навчальний семінар із залученням керівників закладів освіти, представниками ОТГ, організаторами харчування, надавачами послуг з харчування Любешівського району.
В актовому у Любешові відбувся навчальний семінар із залученням керівників закладів освіти, представниками ОТГ, організаторами харчування, надавачами послуг з харчування Любешівського району.
Згідно до програми семінару розглянули питання відповідальності за організацію харчування у закладах освіти; застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; дотримання норм харчування; санітарно – гігієнічні правила харчування в закладах освіти; належні умови дотримання загальної гігієни, вимоги системи НАССР до закладів освіти та особливості здійснення публічних закупівель продуктів харчування та послуг з організації харчування.
