Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для дітей учасників АТО/ООС провели мульттерапію

Завдання таких занять - максимально розкрити фантазію і креативність дитини.

Луцька міська рада

Для дітей учасників АТО/ООС провели мульттерапію

В межах роботи «Інтеграційних студій розвитку для дітей та молоді з інвалідністю» управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради провели Мульттерапію для дітей з сімей учасників АТО/ООС

Дитяча анімація приваблює своєю безпосередністю і дитячим поглядом на світ. Тому завдання таких занять - максимально розкрити фантазію і креативність дитини. В процесі Мульттерапії виявляються ціннісні орієнтири дитини, її здатність бачити і розуміти навколишній світ, усвідомлюються життєві установки. Придумані дитиною історії і малюнки відображають його внутрішню картину світу. Створюючи персонаж, дитина наділяє його особливим характером, привласнює йому цінності, або, навпаки, дає герою негативні якості.

Миколай, блукаючи у лісі, все ж знайшов заховані гостинці та насварив сніговиків за погані вчинки. А вони в свою чергу, попросили вибачення, та пообіцяли виправитися і надалі робити лиш гарні справи, і взялися супроводжувати Святого Миколая з подарунками до дітей, які увесь рік чекали на нього та намагалися вести себе гарно, щоб отримати не лозинку, а солодощі.

Всі діти, затамувавши подих, чекають новорічні свята. Першим до них приходить Святий Миколай. За традицією, діти заздалегідь готуються до зустрічі з ним. У сюжеті, який вигадали діти для мультфільму, сніговики-неслухи намагалися зіпсувати свято дітям, вони вкрали подарунки. Миколай, блукаючи у лісі, все ж знайшов заховані гостинці та насварив сніговиків за погані вчинки. А вони в свою чергу, попросили вибачення, та пообіцяли виправитися і надалі робити лиш гарні справи, і взялися супроводжувати Святого Миколая з подарунками до дітей, які увесь рік чекали на нього та намагалися вести себе гарно, щоб отримати не лозинку, а солодощі.

На завершення заняття заняття дітлахи долучилися до доброї справи: виготовлення новорічних прикрас. Вироби передали для благодійного ярмарку, який має на меті підтримати мешканців КП «Ласка». Відбудеться він 16 грудня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка під час вистави «36 і 6 котів», що створюється Благодійним проектом «Творчість заради життя«та Творчою студією Наталії Журавльової.

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel